Powariowali z tą tęczą na fejsbuku...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sew1981
    RS
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2009
    • 10917
    • Fiat

kmink, dlatego właśnie pisałem wyżej o wykrzywieniu już w dzieciństwie u takich dzieci wychowywanym w takim środowisku, jak takim homorodzinom daje się prawa rodzicielskie. Choć oczywiście nie twierdze, że nieśmiałość i inne rzeczy są widoczne wyłącznie u dzieci wychowywanych przez gejów, ale na pewno to ma ogromny wpływ na psychikę dziecka i powoduje spore przekoślawienie.
    piramida, prawda, bez przesad, wywalanie to nie metoda na dziecko. Aczkolwiek wyrazić swoje zdanie i nieakceptować paranoi w pełni też nie -np. jakby chciał zamieszkać ze swoim homopartnerem pod Twoim dachem i zrobić sobie ślubik jakiś tam to też słaby pomysł, będąc na Twoim garnku.
    Bo to określenie "liczenie na rodziców" ma bardzo wiele odcieni i przegięć w skrajne strony w praktyce.

Komentarz

• oolsztyniak
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 6647
      • Superb II combi (3T5)
      • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez piramida
      Jak mój syn zostanie gejem lub córka lesbą to może być pewien że na ojca może liczyc w kazdym momencie swojego życia, nie ważne z kim za rękę będzie chodzić.
      Ale to jest Twoja indywidualna sprawa, jeśli zaakceptujesz homoseksualny związek Twoich dzieci to Ty, Twoja małżonka będziecie z tym żyli a nie ja.
      Ja nie zaakceptuję tego pod żadną postacią.
      Nie po to człowiek zakłada rodzinę
      Definicja rodziny :
      Związek intymnego, wzajemnego uczucia, współdziałania i wzajemnej odpowiedzialności, w którym akcent pada na wzmacnianie wewnętrznych relacji i interakcji.
      W tym ujęciu rodzina pełni funkcje osobowe:
      małżeńską lub partnerską – bycie żoną lub mężem, partnerem lub partnerką,
      rodzicielską – bycie ojcem lub matką,
      braterską – bycie siostrą lub bratem.
      Nikt nie wspomniał o homoseksualistach, z definicji wynika, że związek homoseksualny nie tworzy rodziny.

Ale tu nie chodzi o teorie czy inne widzi mi się.

Po prostu wszystkie te "wymysły" mają w tej chwili większe prawa niż Ty jako "normalny" człowiek, to oni narzucają nam swoją "kulturowość", "normy etyczne" w ich mniemaniu.
      Nie będziesz niedługo mógł nic zrobić bo Twój związek z żoną gdzie posiadacie dwójkę czy ileś tam dzieci będzie zły bo modne jest mieć faceta, lub dwie żony.
      piramida, Tak samo jak Ty wytykasz mi to
      na ojca liczyć nie będą mogły... :roll:
      Tak samo jak mogę wytknąć Tobie to. Żyj więc z takim "poczuciem", ja żyję z innym.
      Jak mój syn zostanie gejem lub córka lesbą to może być pewien że na ojca może liczyc w kazdym momencie swojego życia, nie ważne z kim za rękę będzie chodzić.
      Była O2 RS 190 km / 436 Nm
      Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• AdamB
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 8030
        • Octavia IV (NX3)
        • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez oolsztyniak
        Nie będziesz niedługo mógł nic zrobić bo Twój związek z żoną gdzie posiadacie dwójkę czy ileś tam dzieci będzie zły bo modne jest mieć faceta, lub dwie żony.
        Będziemy mniejszością :szeroki_usmiech
        Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• oolsztyniak
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6647
          • Superb II combi (3T5)
          • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Komentarz

• misza_zabrze
            L&K
            • 2013
            • 1371
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BLR 2.0 FSI 150 KM

oolsztyniak, Tez taki bylem do czasu az nie spotkalem ich osobiscie. Mam kilku znajomych gejow i uwierz mi to sa normalni faceci , a to co robia w sypialni i z kim to ich sprawa. Przeciwny natomiast jestem adoptowaniu przez nich dzieci. Dla mnie to jest chore i nawet czesc z nich sie ze mna z tym zgadza. Mam znajomego ktory mial zone ma 2 dzieci i zostal gejem Zostal to duzo powiedziane odkryl !!
            Sa geje i geje. Tak jak i faceci. Niektorzy to totalne cioty afiszyjace sie na kazdym kroku gadajace jak paniusie mahajace rekami jakby byly polamane. Inni to faceci o ktorych nigdy bys nie pomyslal ze sa gejami. Nie afiszuja sie zyja jak kazdy. JEdza to samo co my ubieraja sie tak samo. A to czy chca sie pobierac to ich sprawa.
            Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
            Obecnie -> Seicento 900+LPG
            Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
            Bylo ->GOLF 3 1.8

Octavia http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=87045

Seicento http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461776#1461776

Komentarz

• EŁ
              L&K
              • 2004
              • 1168
              • Octavia III (5E3)
              • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
              • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Może zbyt konserwatywnie zostałem wychowany ale jak w sklepie słyszy się "tato tato kup mi rurki" bądź reklamy w tv lidla "męskie rurki" to nóż się w kieszeni otwiera.

.
              ten 14 sto latek który sie ostatnio powiesił tez własnie był szykanowany przez "kolegów"bo miedzy innymi lubił spodnie rurki........zawsze sie zastanawiałem skąd sie takie bydlaki biora w szkołach w tak młodym wieku.......teraz już wiem...zostali konserwatywnie wychowani i jak widzą kolesia w rurkach to im sie nóz w kieszeni otwiera.... :x :evil:

Komentarz

• zwolin
                Rider
                • 2010
                • 656

, co Ty wymyślasz człowieku ???? Konserwatywne wychowanie nie ma nic wspólnego z nienawiścią.
                Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
                O II Tour Combi 1.6
                Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• Wojtas_Poznań
                  RS
                  • 2010
                  • 2822

Pany, jak dla mnie tematy o wszelkiej maści politykach, religiach i sexach powinny być zabronione na tym forum.... bo takie dyskusje nigdy do happy endów nie prowadzą :idea: przy takim upale lepiej o piwku pogadać, a jeszcze lepiej je wspólnie wypić, jak tylko kto ma okazję

reklamy w tv lidla "męskie rurki"
                  oj tam oj tam, telewizja kłamie :diabelski_usmiech w lidlu ostatnio poszli po rozum do głowy.... od poniedziałku jest tydzień francuski cokolwiek to znaczy :P :lol:
                  SPOT Poznań:
                  .....
                  ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• EŁ
                    L&K
                    • 2004
                    • 1168
                    • Octavia III (5E3)
                    • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez zwolin
                    , co Ty wymyślasz człowieku ???? Konserwatywne wychowanie nie ma nic wspólnego z nienawiścią.

ale jak widzę z tolerancja tez chyba nie wiele :lol:

ja nic nie wymyslam czytam tylko posty i wyciagam wnioski :szeroki_usmiech

Komentarz

• misza_zabrze
                      L&K
                      • 2013
                      • 1371
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • BLR 2.0 FSI 150 KM

Zamieszczone przez Wojtas_Poznań
                      od poniedziałku jest tydzień francuski cokolwiek to znaczy
                      :twisted: :twisted:
                      Bylo ->GOLF 3 1.8

Komentarz

• oolsztyniak
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 6647
                        • Superb II combi (3T5)
                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez
                        ten 14 sto latek który sie ostatnio powiesił tez własnie był szykanowany przez "kolegów"bo miedzy innymi lubił spodnie rurki........zawsze sie zastanawiałem skąd sie takie bydlaki biora w szkołach w tak młodym wieku.......teraz już wiem...zostali konserwatywnie wychowani i jak widzą kolesia w rurkach to im sie nóz w kieszeni otwiera.... :x :evil:
                        Sorry stary ale chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
                        Przeczytaj sobie znaczenie słowa "konserwatywne wychowanie", przemyśl i napisz post raz jeszcze.
                        Zamieszczone przez misza_zabrze
                        Mam kilku znajomych gejow i uwierz mi to sa normalni faceci
                        Normalny facet to taki, który tworzy związek z kobietą.
                        Niestety "facet", który wybiera "faceta" dla mnie nie jest normalny.
                        To jest moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać.

Zamieszczone przez
                        ale jak widzę z tolerancja tez chyba nie wiele
                        Nie jestem jakimś zwyrolem, który szykanuje dzieci za tego typu zachowanie.
                        Mi się to nie podoba i nie musi.

Czytałeś komentarze pod informacją o tym chłopaku?
                        Zwyrol napisał "Mogła matka mu kupić normalne spodnie" .
                        To jest przegięcie.

Komentarz

• EŁ
                          L&K
                          • 2004
                          • 1168
                          • Octavia III (5E3)
                          • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez
                          Sorry stary ale chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
                          Przeczytaj sobie znaczenie słowa "konserwatywne wychowanie", przemyśl i napisz post raz jeszcze.
                          .

stary ja wiem co to znaczy konserwatywne wychowanie....ale czytajac Twoje wypowiedzi mam wrażenie że chyba sie zmieniła definicja tego słowa :szeroki_usmiech
                          Z twoich wypowiedzi odnosi sie wrażenie że na każdym kroku spotykasz tabuny "waginosceptycznych" którzy za wszelka cenę chcą zdemoralizować Twoje dzieci albo zaryćkać Cię w czoko.......wyluzuj...troche dystansu.....mi np odmienne orientację wogule nie przeszkadzaja....i wiesz co? wogule ich nie widze albo nie zauważam.....nic mi do tego co ktos robi w sypialni..napewno nie pasowało by mi żeby publicznie pukało się dwóch kolesi....ale tak samo raczej bym wolał nie ogladać pukajacych się publicznie par hetero.......nooo może dla ładnych less bym zrobił wyjątek( żartowałem :szeroki_usmiech ).Co do adopcji dzieci to raczej spokojnie nigdy do tego u nas nie dojdzie...a napewno nie w naszym ani następnym pokoleniu.

A co do homofobii to gdzies kiedys czytałem że ci najbardziej zatwardziali i niereformowalni podobno noszą w sobie ukryte skłonności homo które podswiadomie zagłuszają .... :lol: ..ale to tylko takie tam były jakieś bzdurne wywody nawiedzonych psychologów o kryptogejach

Komentarz

• misza_zabrze
                            L&K
                            • 2013
                            • 1371
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BLR 2.0 FSI 150 KM

To jest moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać.
                            loozik. Powiem Ci tylko ze gejostwo tak naprawde juz znano za czasow starozytnej Grecji tzw pederastia.

to powiedz mi o facetach i kobietech okeslanymi mianem BI-seksualny. Tez gej i lesba ?? czhyba nie bo tworza zwiazki z partnerami plci przeciwnej a grzmoca sie z kazdym wiec ??

[ Dodano: Pią 03 Lip, 15 13:21 ]
                            Zamieszczone przez
                            A co do homofobii to gdzies kiedys czytałem że ci najbardziej zatwardziali i niereformowalni podobno noszą w sobie ukryte skłonności homo które podswiadomie zagłuszają ....
                            Moze i cos w tym jest...ale wole sie nie przekonywac co do slusznosci tego wywodu
                            Bylo ->GOLF 3 1.8

Komentarz

• EŁ
                              L&K
                              • 2004
                              • 1168
                              • Octavia III (5E3)
                              • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

Czytałeś komentarze pod informacją o tym chłopaku?
                              Zwyrol napisał "Mogła matka mu kupić normalne spodnie" .
                              To jest przegięcie.
                              [quote="oolsztyniak"]Może zbyt konserwatywnie zostałem wychowany ale jak w sklepie słyszy się "tato tato kup mi rurki" bądź reklamy w tv lidla "męskie rurki" to nóż się w kieszeni otwiera.
                              :wink:
                              ale zwyrol że napisał to po jego śmierci czy ze wogule napisał? :szeroki_usmiech

co ci do tego jakie spodnie kto nosi...lubi to nosi....ja rurek nie lubie bo jajca obciskają ale jak ktoś ma ochote to nich sie obciska jego sprawa :wink:

Komentarz

• oolsztyniak
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 6647
                                • Superb II combi (3T5)
                                • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez
                                Co do adopcji dzieci to raczej spokojnie nigdy do tego u nas nie dojdzie...a napewno nie w naszym ani następnym pokoleniu.
                                Z takim podejście
                                Zamieszczone przez
                                .mi np odmienne orientację wogule nie przeszkadzaja....i wiesz co? wogule ich nie widze albo nie zauważam.....
                                Będzie to szybciej niż myślisz.
                                Zamieszczone przez
                                o zaryćkać Cię w czoko.......wyluzuj...troche dystansu.....
                                Ja tam jestem wyluzowany, ale jeśli Ty masz taki dystans do tego to czemu swojego czoko nie wystawisz na przeoranie ? możesz przecież spróbować BA! może nawet Ci się spodoba :szeroki_usmiech
                                Zamieszczone przez
                                A co do homofobii to gdzies kiedys czytałem że ci najbardziej zatwardziali i niereformowalni podobno noszą w sobie ukryte skłonności homo które podswiadomie zagłuszają .... :lol: ..ale to tylko takie tam były jakieś bzdurne wywody nawiedzonych psychologów o kryptogejach
                                Pewnie czytałeś to na blogach gejowskich albo na onecie
                                misza_zabrze, ja Cię proszę ...
                                Zamieszczone przez misza_zabrze
                                Tez gej i lesba ?? czhyba nie bo tworza zwiazki z partnerami plci przeciwnej a grzmoca sie z kazdym wiec ??
                                To jest fanaberia, normalne związki nie wymyślają takich głupot.

Komentarz

• misza_zabrze
                                  L&K
                                  • 2013
                                  • 1371
                                  • Octavia II combi (1Z5)
                                  • BLR 2.0 FSI 150 KM

Zamieszczone przez
                                  ja rurek nie lubie bo jajca obciskają ale jak ktoś ma ochote to nich sie obciska jego sprawa
                                  moze jak nie ma kto obciskac jajek to chociac rurki poobciskaja
                                  Bylo ->GOLF 3 1.8

Komentarz

• oolsztyniak
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2007
                                    • 6647
                                    • Superb II combi (3T5)
                                    • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez
                                    co ci do tego jakie spodnie kto nosi...lubi to nosi...
                                    Nic. "Męskie" rurki, co tu nie pasuje?

Komentarz

• misza_zabrze
                                      L&K
                                      • 2013
                                      • 1371
                                      • Octavia II combi (1Z5)
                                      • BLR 2.0 FSI 150 KM

Ta rozmowa powoli zaczyna wygaldac jak rozmowa fanow 2 marek i modeli. Co lepsze VW Golf czy Honda Civic swego czasu
                                      Bylo ->GOLF 3 1.8

Komentarz

• oolsztyniak
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 6647
                                        • Superb II combi (3T5)
                                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Przewaga świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocnymi.

Nie ma co się przepychać, ja nie lubię, nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem.
                                        Jeśli ktoś to akceptuje i na to pozwala to jego sprawa.

Komentarz

• dudek_t
                                          L&K
                                          • 2008
                                          • 1421

Z tej całej dyskusji wyłania się tylko jeden pewnik. Użytkownik Olsztyniak nadaje się do leczenia.

Komentarz

• miodowy
                                            Rider
                                            • 2015
                                            • 534

Zamieszczone przez dudek_t
                                            Z tej całej dyskusji wyłania się tylko jeden pewnik. Użytkownik Olsztyniak nadaje się do leczenia.
                                            Nie gadaj... ja się utożsamiam z jego poglądami.

Tak tak, jestem homofobem, materialistą, rasistą, katolem i skrajnym nacjonalistą...

Ale dzięki temu, że w polandii są tacy jak osztyniak czy ja, mam nadzieję, że nasza inność od reszty liberalnej ue pozostanie taka jak jest i nie damy się liberałom wrzucić nas do jednego wora sterowanych medialnie niemyślących mas.

Dodam, że offtopowe dyskusje na OCP bardzo mi się podobają.
                                            Jak mało gdzie jest tu sporo szczerości, dobrych i moim zdaniem trafnych przemyśleń.

Czasami mam chęć zanucić jeden kawałek przy takich dyskusjach

Mam nadzieję nie zostać za to zlinczowany - w końcu to w OT

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=crpcMTHPvS8[/youtube]

It's nice to be important but more important is to be nice

Komentarz

• dudek_t
                                              L&K
                                              • 2008
                                              • 1421

W dupie mam Wasze poglądy i czy lubicie dwóch całujących się facetów (choć jestem pewien że Olsztyniak nie pogardziłby dwoma całującymi się kobietami) ale jeśli ktoś pisze że wypierdoli WŁASNE DZIECKO KTÓRE KOCHA SIĘ MIŁOŚCIĄ BEZWARUNKOWĄ za to że jest homo, nosi rurki czy wkłada sobie ogórki… nie zasługuje na bycie rodzicem.
                                              Tyle.

Komentarz

• BADYL
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 2396
                                                • Octavia II combi (1Z5)
                                                • BKD 2.0 TDI 140 KM

oolsztyniak, nie lubić, nie rozumieć i nigdy nie zrozumieć to jedno, ale wypierd...ć z chaty, zamykać w zakładach to drugie...

Tak jak już wcześniej wspomniałem odrzucają/zniesmaczają mnie takie obrazki jakie wcześniej wrzuciłeś...ba wku....mnie wszech obecna popierana kultura gejowska czyt. np. "Pan/Pani Kiełbasa" - zwycięzca-czyni eurowizji itp. ale wkur....mnie i nie rozumiem również pojebów, którzy zamykali by innych za swoje przekonania religijne tudzież sexualne!

Może źle zinterpretowałem Twoje posty, ale troszkę podchodzisz mi pod takiego typa, który stałby z kosą i opluwał lub skoczył z pięściami na gości tylko dlatego że trzymają się za ręce :roll:

tak jak misza_zabrze, jestem także przeciwny by pary gejowskie posiadały prawo do adopcji dzieci i nawet nie dlatego by byli złymi rodzicami tylko dlatego, że również popieram model rodziny mąż, żona, dziecko i wzorce z tego wynikające :wink:

Nie lubię fanatyków żadnej maści: czy to "katoli" czy islamistów czy też innych porąbańców, którzy dla własnych przekonań prześladowali by innych :!:

ps. dziś piątek. Wieczorkiem wypiję sobie browarka lub walnę whisky z lodem... Osobiście na głowie mam inne dużo większe problemy niż przejmowanie się jakimiś tęczami na fajsbuku :wink:

pozdrawiam
                                                nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• shok
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 2070
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

A mi się wydaje,że niektórzy nie rozumieją do końca co piszą
                                                  ktoś toleruje gejów i lesbijki ale nie toleruje adopcji przez nich dzieci? To proponuje poczytać lub przejechać się do krajów gdzie dzieci już adoptują. Takie pary dopóki są w mniejszości i nie mają prawa głosu zadowalają się po "cichu" Ale jak już jest ich znacząca grupa chcą legalnych ślubów.Mają ślub to chcą mieć dzieci itd... Tak to wygląda

Komentarz

• MQ1977
                                                    Ambiente
                                                    • 2014
                                                    • 120
                                                    • Octavia II (1Z3)
                                                    • AKL 1.6 MPI 101 KM
                                                    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

oolsztyniak, miodowy, jest nas więcej. Najśmieszniejsze, że całą dyskusję w tym wątku zdominowali właśnie osobnicy "politycznie poprawni". Czyli mniej więcej tacy:

Komentarz

Pracuję...